Search
  • Anak Istimewa

Kids


Kami mencari parents yg nak buat aktiviti terapi dengan anak-anak istimewa di rumah tapi takde idea nak buat.


Kami nak cadangkan buku buku untuk terapi yang sesuai bersama objektif dan cara cara yang detail dan berkesan .


Aktiviti Terapi ini sesuai macam di EIP or Tadika Private yang dilakukan oleh Occupational Therapi dan Speech Therapy . So nanti di rumah pun parent boleh buat.


Di Dalam buku buku tersebut tu dah siap2 bagitau teori, praktikal dan aktiviti yang berkaitan dengan kemahiran motor,manipulatif, pengurusan tingkah laku dan banyak lagi.


Bulan NOV ni kami nak kasi harga special sikit sempena 11.11


Mahu?


Komen MAHU di ruangan komen

0 views

© 2019 Mahfuzah Zainol